Ericsson Twintoon 10N

[:nl]Ericsson Twintoon 10N. Dit toestel maakt deel uit van een serie ontwerpen die speciaal voor de PTT ontworpen was. Hierna liet de PTT geen telefoons meer voor zichzelf ontwerpen, maar kocht alleen nog bestaande modellen in.

Ook de bijgeleverde stekker heeft hetzelfde design als de telefoon zelf, hoewel het een standaard 4 polige PTT-stekker is.

Twintoon 10N
Twintoon 10N
[:en]Ericsson Twintoon 10N. It is part of a design line, the last specifically designed for PTT. After this telephone PTT no longer had their standard telephones designed but bought in off the shelf telephones.

Please note that the standard PTT 4 prong plug was given a matching style to the telephone itself.

Twintoon 10N
Twintoon 10N
[:]

2 Reacties

 1. Hallo! Ik wilde een GooBay ontkruller aansluiten op het hoornsnoer van mijn Twintoon 10 uit 1986. De aansluiting van de ontkruller is RJ10. Die op de Twintoon is echter een andere. De naam van dat stekkertje weet ik niet. Bestaat er een verloopstekker zodat de ontkruller met RJ10-aansluiting op de Twintoon kan worden aangesloten?

  • Hallo Ivo, helaas heeft mijn exemplaar geen snoer met connectortjes, dus weet niet zeker wat er bij jou op zit. In mijn beleving was dit bij de PTT toch wel altijd een RJ10.
   Heb je wellicht een foto van je ontkruller en van de connector op je hoorn?

   Groeten,
   Arwin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*